BVV LOGO

Mån-Fre: 10–18, Lör 11-15 | 422 55 Hisings Backa |  031-681250

Märkesoberoende handlare

Ring oss

Vi älskar alla bilar

När man viger sitt yrkesliv åt att handla med, eller sköta, bilar så finns det alltid ett stort intresse för bilar bakom. Alla har vi en drömbil, eller ett favoritmärke, men sanningen är att alla bilar har sina för- och nackdelar.

När vi på BVV Bil AB handlar med bilar så har vi ingen diskriminering vad gäller bilarnas märken eller ålder. Vi ser på varje bil som en enskild enhet. Visst finns det märkesrelaterade problem och fördelar som man kan ta hänsyn till, men precis som att alla bilar är olika så är också alla bilägare olika. Vi använder våra bilar till olika saker och på olika sätt, så vilken bil du kommer att trivas bäst med behöver inte vara samma bil som någon annan hade valt.

Lackskydd ingår

När vi köper in begagnade bilar till vidareförsäljning så ser vi bilarnas potential och ger dem den omvårdnad de behöver så att de är i tiptopskick när de läggs ut till försäljning. Alla bilar vi säljer har vi först behandlat med lackskydd som är ungefär samma sak som att ge bilen ett rejält ansiktslyft. En lackskyddad bil glänser mer, är lättare att hålla ren och behöver inte vaxas.

En trygg bilhandlare

Att köpa en bil begagnat är alltid lite av ett vågspel. En begagnad bilkan bara ställas mot en ny, som är en okörd bil utan historia. En begagnad bil vet man aldrig riktigt allting om och det finns helt klart olika bra bilförare där ute.

Genom att köpa din begagnade bil via oss på BVV Bil AB så får du de bästa tänkbara förutsättningarna för att göra ett bra köp. Vi är experter på bilar och ser till att alla begagnade bilar vi säljer håller precis den standard vi förmedlar till dig som köpare.

Välkommen!

Begagnade bilar i Göteborg

Ska du köpa bil? Välkommen till oss på BVV Bil AB, vi är en märkesoberoende bilhandlare som köper, byter och säljer begagnade bilar i Göteborg.

Läs mer:

Vi erbjuder förmånlig finansiering med bra ränta!

Vi är en auktoriserad bilverkstad

Läst tillräckligt? Kontakta BVV Bil direkt!

Kontakta oss