BVV LOGO

Mån-Fre: 10–18, Lör 11-15 | 422 55 Hisings Backa |  031-681250

Rekond Hisingen

Ring oss

Begagnade bilar

BVV Bil AB är dels bilhandlare och dels en bilvårdsfirma som erbjuder rekond av alla bilar – gamla som nya. Vi erbjuder allt inom bilvård, professionell hjälp med saker som rekond, biltvätt, städning, lackskydd och uppiffning. Vi har mångårig erfarenhet av att rekonditionera bilar och använder våra kunskaper också när vi handlar med begagnade bilar så att bilarna vi säljer är i riktigt fint skick.

Vad är rekond?

Rekond är en förkortning av rekonditionering som betyder att återge god kondition – gott skick och återskapningen vi menar är den av din bils skick. Givetvis kan man aldrig återskapa ursprungsskick till hundra procent, men man kan göra ett riktigt bra jobb med djupgående tvätt och specialbehandlingar av diverse ytor och material.

Bland våra tjänster i rekondverkstaden erbjuder vi bl.a.:

  • Utvändig rekond – med handtvätt, avfettning, djuprengöring, polering och vaxning
  • Lackskydd – en lackbehandling som återger bilen lyster och skydd mot smuts
  • Invändig rekond – dammsugning av mattor och inredning, tvätt av motorn, behandling av lädertextilier och fönsterputs
  • Klädseltvätt
  • Glasbehandling – denna behandling ger dina fönsterrutor bättre sikt eftersom de lättare rengörs och hålls rena

Vi erbjuder också kombinerade paket där prisavdrag görs när flera moment beställs samtidigt.

Invändig rekond

Vi rengör din bil grundligt på insidan, även fönsterputs ingår. Dammsugning av mattor och inredning, tvätt av motorn och behandling av skinntextilier.

Utvändig rekond

Djuprengöring av billacken med lera, avfettning, handtvätt med bilschampo, avtorkning, polering och vaxning.

Utvändig rekond + lackskydd

Avfettning, handtvätt, avtorkning, djuprengöring av lack med lera, polering och lackskydd med 12-månadersgaranti (repbehandling ingår ej).

Helrekond + lackskydd

Städning invändigt med dammsugning och behandling av läderinredning. Även bagageutrymmet dammsugs. Fönsterna putsas. Avfettning, handtvätt, avtorkning, djuprengöring av lack (lera), polering och lackskydd med 12-månadersgaranti. Instrumentpanel och övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Dörrkanterna vaxas. Syftet är att hela kupén ska kännas fräsch och nybilskänslan komma tillbaka. (Klädseltvätt och repbehandling ingår ej).

Guldrekond

Avfettning, handtvätt, avtorkning, djuprengöring av lack (lera), Polering, lackskydd och motortvätt. Bilen dammsugs invändigt och i bagageutrymmet. Putsning av fönster. Instrumentpanel och övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Glasbehandling (ej klädseltvätt).

Glasbehandling

Ett unikt skydd för bilens rutor. Fördelarna är att rutorna blir mycket lätta att hålla rena från insekter, smuts och trafikfilm, vilket medför bättre sikt.

Produkter

På BVV Bil AB använder vi oss av Meguiar’s produkter för bilvård. Meguiar’s är ett av världens ledande märken när det kommer till produkter för tvätt och omsorg av bilar, och släppte sina första produkter för över 100 år sedan.

Välj inte vad som helst för din bil, välj det bästa.

 

Är din bil i behov av rekond?

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast.

Liten bil &nbsp&nbsp Stor bil &nbsp&nbsp

(Lämna tom)

Begagnade bilar i Göteborg

Ska du köpa bil? Välkommen till oss på BVV Bil AB, vi är en märkesoberoende bilhandlare som köper, byter och säljer begagnade bilar i Göteborg.

Läs mer:

Vi erbjuder förmånlig finansiering med bra ränta!

Vi är en auktoriserad bilverkstad

Läst tillräckligt? Kontakta BVV Bil direkt!

Kontakta oss